RESULTATER

Resultater / Præmieoverrækkelse / Cup resultat

Resultater


Når løbet er kørt, så vil resultaterne være online på hjemmesiden med det samme. I tilfælde af dårlig internet forbindelse på løbsstedet, så kan det være nødvendigt at uploade når vi kommer hjem, så vær lidt tålmodig.

Gå til afdelingens resultat her:

Præmier og præmieoverrækkelse, i 2020 fejrer vi resultater og podium på Facebook, lodtrækningspræmier mv. afhentes efterfølgende hos Bent Pedersen AS (mere om praktikken efter 1. afdeling)


Der vil være podie præmier til 1, 2 og 3 plads i klasserne A-C. Præmierne vil være mindre ting, som blot skal være en erkendelse af at du har kørt dig på podiet. I D klassen er det ved lodtrækning. 

Du bedes være klar til præmieoverrækkelsen, og vi beder alle deltagerne blive indtil præmieoverrækkelsen har fundet sted.

Vores præmiesponsorer er:

Cup resultater


Efter hver afdeling vil Sporti’s Online systemet beregne et cup resultat. Det beregnes på basis af din placering i alle afdelinger med fratrækning af det dårligste afdeling.


Man får 200 point for afdelinger, som man ikke deltager i. Ved pointlighed er det resultat i sidst kørte afdeling der placeres først. Når cuppen er slut, så vil der være præmier til vinderen af hver klasse i det samlede resultat for alle afdelinger.  Klik på Sporti logo for at gå til resultater:

Lodtrækningspræmie


Ved finalen vil der udtrækkes pæne lodtrækningspræmier, sponsoreret Bikein, Varde Cykelcenter samt Bent Pedersen AS blandt alle “cup” tilmeldte deltagere.


Lodtrækningen finder sted til præmieoverrækkelsen til finalen, og man skal være fysisk tilstede når navnet råbes op. (de eneste der kan få lidt ekstra tid til at komme og modtage præmien, er dem der måske er ved at tage ruten ned).

I 2020 skal man bare have deltaget, for at kunne vinde lodtrækningspræmier

Kig ind hos

Bent Pedersen AS

Aut forhandler:

Aut serviceværksted for: